Τα παντα για τη γυναικα
.

| 1 σχόλια ]

Μπορεί να άργησε ο χειμώνας, αλλά επιτέλους είδαμε και μια άσπρη μέρα. Και τι καλύτερο αυτές τις κρύες μέρες από τις ζεστές και άνετες μπότες Ugg, οι οποίες είναι και το απόλυτο must - have της σεζόν.Αν αρέσουν και σε σένα και απλά αναρωτιέσαι πώς θα τις φορέσεις, παρακάτω σου προτείνουμε απλούς συνδυασμούς με τους οποίους θα κάνετε σίγουρα ...
ξεχωριστές εμφανίσεις.
Με το τζιν σου: Τα skinny τζιν είναι ιδανικά αφού μπορείς να φορέσεις τι μπότες πάνω από το τζιν, χωρίς να υπάρχει περίσσιο ύφασμα. Φόρεσε το στενό τζινάκι σου με ένα ωραίο τοπάκι ή με ένα φαρδύ πουλοβεράκι και κάνε fashion statement εμφάνιση από το πρωί μέχρι το βράδυ ενώ κρατάς τα πόδια σου ζεστά!
Με καλσόν: αν και καλό είναι να μην επιλέξεις να φορέσεις τις ugg σου με φούστα ή σορτς, συυνδύασε τέλεια τις μπότες σου με το αγαπημένο σου καλσόν και κράτησε ζεστά και τρέντι τα υπέροχα πόδια σου!
Boho look: Το καθιέρωσε η Sienna Miller και εσύ μπορείς να το εφαρμόσεις και το χειμώνα με τις ugg μπότες σου.
Έκτος από πολύ άνετο, το συγκεκριμένο στιλ θα σε καθιέρωσε σαν το next fashion idol του γραφείου αφού θα σε βάλει με ευκολία στην καρδιά του στιλ!
Μην φορέσετε ποτέ τις συγκεκριμένες μπότες με φόρμα ή φαρδιά παντελόνια, γιατί το αποτέλεσμα θα σε αδικήσει.
Επίσης, προσοχή στο χιόνι. Οι συγκεκριμένες μπότες μπορεί να είναι πολύ ζεστές αλλά δεν είναι αδιάβροχες ενώ γλιστράνε και πολύ.
ofono.gr

---

Μοιραστείτε

1 σχόλια

Ανώνυμος είπε... @ 29 Νοεμβρίου 2012 στις 8:19 μ.μ.

http://www.lifo.gr/now/world/19783
Και από όσο έψαξα, κατά πάσα πιθανότητα δεν αφορά μόνο τις λεγόμενες απομιμήσεις, αλλά και τις αυθεντικές...

Δημοσίευση σχολίου