Τα παντα για τη γυναικα
.

| 1 σχόλια ]

Μόλις 6 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, Μάξγουελ, η σταρ δείχνει πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ. Μάθε...
τα μυστικά της Τζέσικα για τέλειο κορμί μετά την εγκυμοσύνη. Η αισθησιακή Τζέσικα Σίμπσον πρόσφατα ομολόγησε ότι αφέθηκε πολύ κατά τη διάρκεια των 9 μηνών της εγκυμοσύνης της, έτρωγε ό,τι ήθελε χωρίς στερήσεις. «Ήθελα να είμαι χαρούμενη και να τρώω ότι θέλω», δήλωσε σε συνέντευξή της και προφανώς αυτός είναι ο λόγος που η όμορφη σταρ… έμεινε με 30 παραπάνω κιλά μετά τη γέννηση της όμορφης κορούλας της.


Η 32χρονη σταρ χωρίς να χάσει χρόνο, αφού η Μάξγουελ έκλεισε ένα μήνα ζωής , ξεκίνησε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής και ειδική διατροφή για να χάσει τα κιλά που πήρε. Μετά από 5 μήνες που ακολούθησε αυτή την καθημερινή ρουτίνα, κατάφερε να χάσει όσα κιλά είχε πάρει.

Γυμναστική:

Το βασικότερο όπλο της Τζέσικα είναι η γυμναστική. Η σταρ για να επανακτήσει την super-sexy σιλουέτα της ακολούθησε ένα αυστηρό πρόγραμμα άσκησης, 4 μέρες την εβδομάδα, με τον προσωπικό της γυμναστή, Χάρλεϊ Πάστερνακ να την επιβλέπει επί μονίμου βάσεως.
Ο Πάστερνακ δήλωσε ότι στα 20 χρόνια της καριέρας του ως γυμναστής δεν έχει ξαναδεί τέτοια συνέπεια και υπομονή για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα. Τόνισε ακόμα ότι, «η Τζέσικα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα κατάλληλα κιλά για το σωματότυπό της… Μόνο που τώρα είναι ακόμα πιο δυνατό το σώμα και ο οργανισμός της».

Ενδεικτικό πρόγραμμα:
-Ζέσταμα με αεροβική (30 λεπτά)
-Εκτάσεις με αλτήρα για τρικέφαλους (7 σετ των 30 επαναλήψεων)
-Ασκήσεις για μηρούς (7 σετ των 30 επαναλήψεων)
-Κοιλιακοί με τη βοήθεια μπάλας (7 σετ των 30 επαναλήψεων)

Διατροφή:

«Τρώω λίγο από όλα, χωρίς να στερούμαι πράγματα», τόνισε η σταρ.  Οι εξαντλητικές δίαιτες δεν είναι το στυλ διατροφής που επιλέγει η Τζέσικα Σίμπσον και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να ακολουθήσει το διατροφικό πρόγραμμα της εταιρίας Weight Watchers.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα λειτουργεί με πόντους. Πέραν από τις κλασσικές τροφές που είναι αναγκαίο να καταναλώνει ο οργανισμός σε καθημερινή βάση, η εταιρία έχει και δικά της προϊόντα διατροφής, ειδικής επεξεργασίας. Τα προϊόντα  της εταιρίας είναι συγκεκριμένα και βρίσκονται σε καταστήματα που συνεργάζονται με αυτήν. Το καθένα αναγράφει επάνω στην κάθε συσκευασία του, τους πόντους που περιέχει το εκάστοτε τρόφιμο ή γεύμα. Οι ειδικοί διατροφολόγοι που συνεργάζονται με την εταιρία, ορίζουν ένα maximum αριθμό πόντων που πρέπει να λαμβάνει ο ενδιαφερόμενος και του φτιάχνουν ενδεικτικά μενού για τις τροφές που χρειάζεται να λαμβάνει ημερησίως.

Οι πόντοι που έπρεπε να καταναλώνει σε καθημερινή βάση η Σίμπσον για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα,  ήταν 28. Βεβαίως από τη διατροφή της δεν έλειπαν μεγάλες ποσότητες από φρούτα και λαχανικά, τα οποία έχουν μηδενικούς πόντους.
Δες παρακάτω ένα ενδεικτικό μενού της καθημερινής διατροφής της σταρ.

Πρωινό:
Ένα σάντουιτς με ασπράδια αυγού, πιπεριές, και τυρί χωρίς λιπαρά. (6 πόντοι)

Σνακ (κατά προτίμηση μετά τη γυμναστική):
Φρούτα. Συνήθως η σταρ επιλέγει μούρα κάθε τύπου, πεπόνι ή γκρέιπφρουτ. ( 0 πόντοι)

Μεσημεριανό:
Σαλάτα με σπανάκι, ψητό κοτόπουλο και ένα αχλάδι. (8 πόντοι)

Απογευματινό:
Σμούδι με μούρα. ( Γάλα και μούρα αναμειγμένα στο μπλέντερ) (3 πόντοι)

Βραδινό:
Ψάρι με ψητά λαχανικά.( 6 πόντοι)

Επιδόρπιο:
Σοκολατένια μπάρα δημητριακών, Weight Watchers. (3 πόντοι)

Η σταρ δήλωσε ότι δεν θεωρεί αυτό το πρόγραμμα είναι ακατόρθωτο για καμία γυναίκα. «Πιστεύω ότι όλοι μπορούν να κάνουν ότι κάνω… Δεν είμαι μοντέλο, είμαι μια καθημερινή γυναίκα που θέλει να παραμείνει όμορφη και υγιείς για το παιδί της, τον άντρα και τον εαυτό της», είπε σε συνέντευξή της.

http://www.faysbook.gr/site/egkumosunh/fit-mama/tzesika-simpson-pws-exase-ta-30-kila-ths-egkumosunhs-se-5-molis-mines

---

Μοιραστείτε

1 σχόλια

Unknown είπε... @ 5 Οκτωβρίου 2013 στις 3:06 μ.μ.

Γειά σου Miss 24, τσέκαρε αυτό: https://plus.google.com/106071884768214742112/posts/YFd7FfpHifs

Δημοσίευση σχολίου