Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Είστε ήδη αξιολάτρευτη, κάτι που είναι πολύ καλό. Αλλά είναι μερικές φορές που θέλετε να δείχνετε πραγματικά καυτή, σωστά; Ακολουθήστε τις συμβουλές των μακιγιέρ των σταρ και ενισχύστε το στιλ σας...
απευθείας. Για να σας βοηθήσουμε να ανυψώσετε οποιοδήποτε στυλ κι αν επιλέξετε, αποσπάσαμε τα μυστικά των μακιγιέρ των σταρ. Ξέρετε, αυτά που κάθε κοινός θνητός θα ήθελε να ξέρει, αφού κάνουν τη διαφορά. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε κόλπα που δε θα σταματήσετε να εφαρμόζετε!
1. Ξεκινήστε ανάποδα! 
Το μυστικό για δέρμα που θέλετε να δείχνει φυσικό; Βαφτείτε πριν βάλετε το make-up. Ακούγεται τρελό, αλλά αναγνωρισμένοι μακιγιέρ συμφωνούν πως το να βαφόμαστε αφού έχουμε βάλει make-up δεν είναι έξυπνο. Περάστε κάτω απ' τα ζυγωματικά ένα μπρονζέ ρουζ και χρησιμοποιείστε λίγη πούδρα στο ψηλότερο επίπεδο του μάγουλου. Έπειτα προσθέστε την αγαπημένη σας βάση. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο ανεπαίσθητο και πιστευτό, αφού το ρουζ και η πούδρα θα ξεπροβάλλουν κάτω απ' τη βάση σαν να πρόκειται πραγματικά για την επιδερμίδα σας.
2. Αγαπήστε τα πινέλα 
Οι ειδικοί δεν χρησιμοποιούν τα πινέλα μόνο για λόγους υγιεινής, αλλά επιπλέον επειδή είναι ο καλύτερος τρόπος να βάζεις το make-up. Τα σφουγγαράκια απορροφούν πάρα πολύ προϊόν και με τα δάχτυλά σας μπορεί να προκύψει ένα ανομοιόμορφο αποτέλεσμα. Τα πινέλα σας βοηθούν να απλώσετε μια ομοιόμορφη στρώση σε όλο το πρόσωπο. Οι make-up artist επιμένουν στη χρήση του πινέλου και για το κονσίλερ. Όταν εφαρμόζετε το κονσίλερ με το δάχτυλό σας, στην ουσία το απλώνετε και το αφαιρείτε ταυτόχρονα. Και έτσι το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι τόσο απαλό όσο θα ήταν με το πινέλο.
3. Κάτι ξεχνάτε... 
Αν έχετε ένα σπυράκι ή έντονους μαύρους κύκλους, ξέρετε πώς να τα καλύψετε. Όμως, υπάρχουν αρκετές ακόμα περιοχές που είναι λιγότερο εμφανείς και παρ' όλα αυτά σας εμποδίζουν να δείχνετε αψεγάδιαστες. Πριν αφήσετε στην άκρη το πινέλο για το κονσίλερ, ελέγξτε αυτές τις περιοχές. Καλύψτε τις εξωτερικές γωνίες των ματιών, την άκρη της μύτης και το τελείωμα του στόματος. Αυτά είναι συχνά τα παραμελημένα σημεία όπου παρατηρείται ερυθρότητα και αποχρωματισμός. Αν καλυφθούν, πραγματικά τελειοποιούν την όψη σας, χωρίς να χρειάζεται πολύ make-up.
4. Φωτίστε τις βλεφαρίδες σας! 
Οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορεί να δείχνουν υπερβολικές. Για ένα φυσικό αποτέλεσμα ακολουθήστε αυτήν τη συμβουλή: Όταν χρησιμοποιείτε ψεύτικες βλεφαρίδες, επιλέξτε διαφορετικές μεταξύ τους και συνδυάστε μαύρες με καφέ. Με αυτόν τον τρόπο προσθέτετε όγκο και φωτεινότητα στο μάτι, ακριβώς όπως όταν κάνετε ανταύγειες στα μαλλιά σας.
5. Τελειοποιείστε το βάψιμο των ματιών σας 
Τελειοποιήσατε το γατίσιο βάψιμο, το smoky eye, όμως υπάρχουν ακόμα μερικά πράγματα να κάνετε για να δείχνουν αυτά τα στυλ ακόμα καλύτερα. Πρώτον, ανεξάρτητα από το ποιο στυλ εφαρμόσατε, απλώστε ένα καφέ - γκρι χρώμα στην γραμμή των ματιών σας. Θα δώσει έναν ανεπαίσθητο, αισθησιακό τόνο στα μάτια σας, χωρίς να τα στενέψει. Επίσης, απλώστε λίγο ρουζ στα βλέφαρα πριν τη σκιά για να τους δώσετε ένα φυσικό χρώμα.
6. Αποκτήστε λάμψη! 
Οι μπρονζέ αποχρώσεις στα ζυγωματικά, το μέτωπο και το πηγούνι θα σας δώσουν τη λάμψη μιας υποτιθέμενης μέρας στην παραλία, αλλά αν ξεχάσετε τη μύτη, το στόμα και τα αυτιά, η απάτη θα αποκαλυφθεί. Σιγουρευτείτε ότι περάσατε με το πινέλο αυτά τα σημεία, ώστε να μην μείνουν λευκά.
7. Μην παραμελείτε τις τελευταίες πινελιές 
Τα μικρά πράγματα κάνουν τη διαφορά, γι' αυτό να είστε σίγουρες ότι ακολουθήσατε τα τελευταία βήματα πριν απομακρυνθείτε από τον καθρέφτη. Μία αγαπημένη τελευταία πινελιά είναι η εφαρμογή λίγης πούδρας στο τέλος των ζυγωματικών, η οποία θα αλλάξει τη φωτεινότητα ολόκληρου του προσώπου. Για έξτρα λάμψη προσθέστε, επίσης, λίγη στην άκρη της μύτης και στα τόξα. Τέλος, όταν όλα είναι έτοιμα, βάλτε λίγη ενυδατική στα χέρια σας, τρίψτε τα μαζί και πιέστε ελαφρώς τις παλάμες σας στα μάγουλα. Αυτό θα τονώσει το πρόσωπό σας σε περίπτωση που φαίνεται θαμπό και επίπεδο. ...


http://www.lifesharing.gr/el/articles/feel_beautiful/7_%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%BD%CE%B1_%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5_%CE%B5%CE%BA%CE%B8%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου