Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Ο πιο συνηθισμένος τύπος μαλλιών είναι τα λιπαρά, γεγονός που αναγκάζει πολλές γυναίκες να χρειάζονται καθημερινό λούσιμο, έτσι ώστε να τα διατηρούν καθαρά και όμορφα. Υπάρχει όμως και άλλη μια λύση που βασίζεται... σε ένα φυσικό σαμπουάν το οποίο μπορεί να σας απαλλάξει από το έντονο πρόβλημα και να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε και να περιορίσετε τη λιπαρότητα μετά την 2η-4η μέρα χρήσης, ανάλογα πάντα με την ένταση του προβλήματος. Παράλληλα, πέρα από τη μείωση της... λιπαρότητας θα καταφέρετε να δώσετε στα μαλλιά σας τον όγκο που τους έλειπε και να μειώσετε και πάλι σταδιακά την έντονη τριχόπτωση.

Θα χρειαστείτε:

- 2-3 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα
- 4 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο
- 2 κουταλιές της σούπας σαμπουάν


Τρόπος Παρασκευής:

1. Σε ένα μπολ τοποθετήστε το μηλόξυδο και το σαμπουάν και ανακατέψτε μέχρι να πάρετε μια ομοιόμορφη πάστα.
2. Στη συνέχεια πάρτε την μαγειρική σόδα και ρίξτε την σιγά σιγά μέσα στο μείγμα, ενώ παράλληλα συνεχίστε το ανακάτεμα. Μην σας ανησυχεί που θα αρχίσει να αφρίζει και θα πάρει την μορφή ενός πλούσιου αφρού. Αυτό είναι το ζητούμενο.
3. Το σαμπουάν σας είναι έτοιμο για χρήση.

Τρόπος εφαρμογής:

Η εφαρμογή του σαμπουάν γίνεται σε στεγνά μαλλιά και μόνο στις ρίζες. Αρχικά θα πρέπει να χωρίσετε τα μαλλιά σας στη μέση ή σε μεγάλες τούφες και να απλώσετε τον αφρό στις ρίζες τους, κάνοντας παράλληλα ελαφρύ μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων σας στο τριχωτό της κεφαλής. Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσετε το μείγμα να εισχωρήσει και να δράσει καλύτερα.

Αφού λοιπόν απλώσετε το αφρώδες σαμπουάν σε όλο το μήκος του κεφαλιού σας, συνεχίστε το μασάζ για μερικά λεπτά και στη συνέχεια μαζέψτε τα μαλλιά σας και αφήστε το σαμπουάν να δράσει μόνο του για 5-10 λεπτά.

Μετά το πέρας της δράσης του, ρίξτε λίγο νερό, έτσι ώστε να ξεπλυθεί ο αφρός και να μετακινηθεί και στο υπόλοιπο μήκος της τρίχας και ξανακάντε μασάζ στο τριχωτό και στα μαλλιά σας αυτή τη φορά, δηλαδή όπως ακριβώς λούζεστε.

Τέλος, ξεπλυθείτε πολύ καλά με άφθονο νερό, έτσι ώστε να απομακρύνετε και το τελευταίο ίχνος του φυσικού σας σαμπουάν και είστε έτοιμη. Θα δείτε πως μετά την 2η με 4η μέρα χρήσης τα μαλλιά σας θα είναι τελείως διαφορετικά, πιο υγιή και με λιγότερη λιπαρότητα.
beautetinkyriaki.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου