Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Όλες οι γυναίκες με το που θα κάνει την εμφάνισή του ο ήλιος και το άρωμα του καλοκαιριού, βγάζουν τις πατουσίτσες έξω. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να έχει ...
προηγηθεί μια περιποίηση στα πόδια μας. Την περιποίηση αυτή μπορούμε να την κάνουμε και μόνες μας στο σπίτι μας.
Δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε σε κέντρα αισθητικής ή σε ειδικές που ασχολούνται με το μανικιούρ- πεντικιούρ και να πετάμε τα λεφτά μας άσκοπα, ενώ μπορούμε και μόνες μας να τα καταφέρουμε.

Με πολύ απλά και βασικά βήματα είμαστε έτοιμες να δώσουμε στα πόδια μας άλλη αίσθηση. Πρέπει να διαθέσουμε λίγο χρόνο για όλη αυτή την διαδικασία, αν δεν έχουμε χρόνο καλύτερα να μην την κάνουμε γιατί μετά θα καταστραφεί όλη η τέχνη μας και ο ενθουσιασμός που είχαμε για το αποτέλεσμα.

Θα χρειαστούμε: έναν κουβά, μια απαλή πετσέτα, λίμα, ψαλιδάκι ή νυχοκόπτη για τα νύχια, μια πέτρα τραχιά για τις τραχιές και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Βάζουμε τα πόδια μας στο κουβά με ζεστό νερό και αφρόλουτρο ή έλαια να μαλακώσουν και τα νύχια και τα πετσάκια.

Τρίβουμε τα ευαίσθητα σημεία με την πέτρα να φύγει ότι περιττό υπάρχει και να καθαρίσει. Πιάνουμε το ένα πόδι και κόβουμε με προσοχή τα νύχια, όχι πολύ βαθιά για να μην τραυματίσουμε το κρέας και έχουμε πληγές. Λιμάρουμε τα νύχια στρογγυλά ή τετράγωνα ανάλογα με το σχήμα που έχουν τα δάχτυλα.

Το ίδιο κάνουμε και στο άλλο πόδι τα βάζουμε πάλι για κάποια δευτερόλεπτα πάλι στο νερό για να καθαρίσουν. Τα σκουπίζουμε με την πετσέτα και περνάμε μια κρέμα ποδιών ή μια λοσιόν σώματος να μείνουν απαλά. Και για το τέλος μένει το βερνίκι όπου με προσοχή για να μην βγεί έξω από το νύχι το χρώμα και φαίνεται αντιαισθητικό.

Είστε έτοιμες…!

www.zougla.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου