Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Έχει πολύ ενδιαφέρον, να παρατηρείς το πρόσωπο σου να αλλάζει, το βλέμμα σου να ωριμάζει, τις εκφράσεις σου να μεταμορφώνονται, το χαμόγελο σου να γίνεται πιο ήπιο και πιο ουσιαστικό...
Αρκεί, βέβαια, να έχεις φροντίσει από νωρίς την επιδερμίδα σου για να μην έχεις να αντιμετωπίσεις τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, τη θαμπάδα και τις πανάδες.

περιποίηση δέρματος
Ξέρουμε, κάποια πράγματα όταν γίνονται ρουτίνα, όπως και η καθημερινή περιποίηση του προσώπου, παύουν να είναι ελκυστικά. Αν, όμως, σου επιβεβαιώσουμε πως φροντίζοντάς το σωστά και καθημερινά θα μείνεις για πολλά- πολλά χρόνια νέα, δε θα σε βάλουμε στον πειρασμό να το δοκιμάσεις;

Στα 20

Σε αυτή την ηλικία το επικίνδυνο είναι ότι νομίζεις ότι δε θα γεράσεις ποτέ. Κάτι που φυσικά δεν έχει συμβεί ποτέ σε κανένα, οπότε καλύτερο είναι να πάρεις τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά και να ασχοληθείς με την επιδερμίδα του προσώπου σου. Για αυτό, μαθαίνεις να κάνεις πρωί και βράδυ βαθύ καθαρισμό (χωρίς να ξεχνάς την τονωτική λοσιόν), φροντίζεις μια φορά την εβδομάδα να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα με ένα peeling και φοράς πάντα μια ενυδατική κρέμα με σύνθεση κατάλληλη για τον τύπο επιδερμίδας σου. Στα 20, καλό είναι να αναζητάς προϊόντα με αντιοξειδωτικά, όπως την βιταμίνη C για να δυναμώσεις το δέρμα σου απέναντι στους εξωτερικούς, περιβαλλοντικούς παράγοντες. Επίσης, προσπάθησε να μη ξενυχτάς πολύ, να μη πίνεις αλκοόλ και να μη καπνίζεις.
Όχι, δεν μας έχει μιλήσει η μαμά σου. Ξέρουμε και εμείς να δίνουμε τέτοιες συμβουλές.
ενυδατικές κρέμες

Στα 30

Δε θέλουμε να σε στεναχωρήσουμε αλλά σε αυτή τη δεκαετία αρχίζουν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια του χρόνου που περνά. Πρόσεξες ότι δεν είπαμε «τα πρώτα σημάδια της γήρανσης»; Είναι για να σε προστατέψουμε από την κατάθλιψη. Και αυτό γιατί στα 30 σου έχεις, δυστυχώς, να αντιμετωπίσεις τις πρώτες λεπτές γραμμές που συνήθως εμφανίζονται γύρω από τα μάτια. Η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης γίνεται πιο αργή, η εργασιακή κούραση έχει, ήδη, αποτυπώσει τα σημάδια της και η επιδερμίδα σου έχει, ήδη, επιβαρυνθεί αρκετά από τον ήλιο, την ατμοσφαιρική ρύπανση και την παραμελημένη διατροφή που είναι συχνό φαινόμενο των εργαζόμενων γυναικών. Το πρώτο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ένα ήπιο φυσικό ή χημικό peeling για να βοηθήσεις την ανανέωση των κυττάρων σου. Στη συνέχεια, κάνεις κολλητή σου μια κρέμα ματιών και αναζητάς προϊόντα με ρετινόλη και συνένζυμο Q10.
Φυσικά, δε ξεχνάς ποτέ τη κρέμα νυκτός και δε βγαίνεις στον ήλιο, ούτε για αστείο, χωρίς δείκτη αντηλιακής προστασίας.
αντιγηραντικές κρέμες

Στα 40

Σε αυτή τη δεκαετία θα ανακαλύψεις τη πρώτη, βαθιά ρυτίδα σου και αυτό, σίγουρα, θα σε πονέσει. Πριν αποφασίσεις να φορέσεις για τα επόμενα χρόνια της ζωής σου μπούργκα, σου προτείνουμε να χαλαρώσεις και να δεις τη κατάσταση ψύχραιμα. Αναζήτησε το υαλουρονικό σε συνθέσεις για να εξασφαλίσεις την απαραίτητη υγρασία στο δέρμα σου και τα πεπτίδια για να διατηρήσεις σε φυσιολογικές τιμές το κολλαγόνο. Για πιο καλά και άμεσα αποτελέσματα, πρόσθεσε στη καθημερινή σου περιποίηση ένα serum. Σημασία έχει να παραμείνει, όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο, σφριγηλό το περίγραμμα του προσώπου σου και να μην εμφανιστεί καμιά άτιμη πανάδα στο δέρμα σου.
Με λίγα λόγια καλύτερα να βγεις στον ήλιο χωρίς τη φούστα παρά χωρίς το αντηλιακό σου.
κρέμες-ανόρθωσης

Στα 50

Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την ηλικία, η επιδερμίδα είναι σα να περνάει δύο πίστες ταυτόχρονα. Όσο και τέλεια και αν υπήρξε η φροντίδα που της πρόσφερες τα προηγούμενα χρόνια, ο χρόνος είναι σκληρός μαζί της. Το δέρμα γίνεται πιο λεπτό και ευαίσθητο, οι πανάδες αρχίζουν να κάνουν πιο έντονη την εμφάνιση τους και η έλλειψη σφριγηλότητας παίζει με τα νεύρα και την αυτοπεποίθηση σου. Τώρα, έχεις ανάγκη από προϊόντα με πλούσια σύνθεση που προσφέρουν θρέψη, έντονη ενυδάτωση και σύσφιξη. Η βιταμίνη C εξακολουθεί να παραμένει μια πολύ καλή λύση. Αντιμετωπίζει τις κηλίδες, βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων, προσφέρει λάμψη και είναι αντιοξειδωτική.
αντιγηραντικές κρέμες

Στα 60

Δε πιστεύουμε τώρα που έφτασες στα καλύτερα να αρχίσεις να παραμελείς το πρόσωπο σου; Ναι, το ξέρουμε ότι η επιδερμίδα σου είναι πολύ λεπτή και εύθραυστη. Για αυτό και επιμένεις να την θρέφεις και να την ενυδατώνεις βαθιά.  Αναζητάς προϊόντα που αποκαθιστούν τη πυκνότητα του δέρματος και προσφέρουν αναδόμηση. Αν υπάρχουν πολλές πανάδες στο πρόσωπο σου, καλό είναι να χρησιμοποιείς μια κρέμα με λευκαντικές ουσίες. Τι; Σκέφτεσαι να κάνεις lifting; Εμείς, μαζί σου είμαστε. Κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει αυτό που νομίζει καλύτερο για τον εαυτό της. Χωρίς αναστολές. Βουρ!
Έχεις μπροστά σου τουλάχιστον άλλα σαράντα χρόνια για να ζήσεις όμορφη!
κρεμες-ανάπλασης galsnguys.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου