Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Οδηγίες προς ναυτιλομένους!!! Βρείτε ένα πρόσωπο που θα σας βοηθήσει στον προγραμματισμό. Όταν οι γονείς της νύφης και οι γονείς του γαμπρού προγραμματίζουν τον γάμο, είναι σίγουρο οτι προκύπτουν προβλήματα. Αναθέστε τον ρόλο αυτό σε ένα καλό φίλο ή φίλη ο οποίος θα είναι το...
άτομο με το οποίο θα μιλούν όσοι έχουν να καταθέσουν τις ιδέες ή τις προτάσεις τους.

Καθορίστε τον προϋπολογισμό. Προσθέστε 25%. Να είστε προετοιμασμένοι οτι θα υπερβείτε σίγουρα τον αρχικό προυπολογισμό, καθώς την τελευταία στιγμή πάντα προκύπτουν κάποια έκτακτα έξοδα.

"Δεν θα μπορέσετε να τους ευχαριστήσετε όλους" θυμηθείτε αυτήν την φράση. Θα σας βοηθήσει να περάσετε καλύτερα και να απολαύσετε τον γάμο σας. Θυμηθείτε ότι αυτός είναι ο γάμος σας και την τελευταία λέξη στις αποφάσεις την έχετε εσείς οι δυο. Δεν ειναι απαραίτητο να φορέσετε κάτι μπλε για να τιμήσετε τη γιαγιά σας. Δεν ειναι απαραίτητο να έχετε τουλίπες στην ανθοδέσμη σας επειδή είναι το αγαπημένο λουλούδι της μητέρας σας. Δεν ειναι απαραίτητο να σερβίρετε μπριζόλα επειδή αυτό επιθυμεί να φάει ο πατέρας σας. Αυτός είναι ο γάμος σας και θέλετε να τον θυμάστε με νοσταλγία, γι΄αυτό κάντε τον όπως εσείς θέλετε.

Η παράδοση είναι καλή αλλά η διασκέδασή σας είναι καλύτερη. Θυμηθείτε, ο γάμος σας πρέπει να είναι μια έκφραση της αγάπης του ενός συντρόφου για τον άλλο, και όχι ένας φόρος τιμής στην παράδοση, ιδιαίτερα δε αν η τήρηση των ηθών και των εθίμων δεν είναι αυτό που σας εκφραζει.
Ακολουθείστε τις  οδηγίες για να απολάυσετε τον γάμο σας σήμερα και να τον αναπολείτε με νοσταλγία τα επόμενα χρόνια!!!

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου