Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Γεια σας κορίτσια, μπλε, πράσινα, καστανά μάτια; πως να αναδείξω το χρώμα των ματιών μου; με τι σκιές ταιριάζουν; Το χρώμα των ματιων παίζει καθοριστικό ρόλο ώστε με το κατάλληλο μακιγιάζ να τονίσουμε και να αναδείξουμε το πιο όμορφο χαρακτηριστικό του...

προσώπου μας. Πολλές φορές μπορεί να δοκιμάζουμε σκιές με τις οποίες στόχο έχουμε να κολακέψουμε το βλέμμα μας όμως, πετυχαίνουμε το αντίθετο.Αυτό συμβαίνει γιατί δεν βρίσκουμε την κατάλληλη απόχρωση που μας αναδεικνύει.
Η βάση για να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει στηρίζεται στην θεωρία της χρωματολογίας. Ας δούμε λοιπόν, τους καλύτερους δυνατούς συνδυασμούς που ταιριάζουν στο χρώμα της ίριδας των ματιών μας. προσώπου μας.
Πολλές φορές μπορεί να δοκιμάζουμε σκιές με τις οποίες στόχο έχουμε να κολακέψουμε το βλέμμα μας όμως, πετυχαίνουμε το αντίθετο.Αυτό συμβαίνει γιατί δεν βρίσκουμε την κατάλληλη απόχρωση που μας αναδεικνύει.
Η βάση για να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει στηρίζεται στην θεωρία της χρωματολογίας. Ας δούμε λοιπόν, τους καλύτερους δυνατούς συνδυασμούς που ταιριάζουν στο χρώμα της ίριδας των ματιών μας.

Γαλάζια μάτια
Σου ταιριάζουν αποχρώσεις του καφέ,του πορτοκαλί, του βιολεττί, του ροζ,, του μώβ και του γκρίμπλε.
Οι σκούρες σκιές και ιδιαίτερα η γκρί θα αναδείξει το χρώμα των ματιών σας.Αν θέλεις smokey eyes επίλεξε μια καφέ σκιά με γκρίζες ή μοβ αποχρώσεις.
Οπωσδήποτε μια μάσκαρα και μολύβι ματιών θα κάνει το βλέμμα σου να πετάει. Επίσης σε κολακεύουν οι αποχρώσεις του χρυσού, μπρονζέ, ζεστά καφέ και κεραμιδί.

Πράσινα/Μελί μάτια
Προτίμησε μία καφέ σκιά με ζεστές αποχρώσεις όπως για παράδειγμα στο χρώμα της καραμέλας ή χρυσαφί. Έτσι θα αναδείξεις τη ζεστασιά των ματιών σου. Για ένα πιο “παγωμένο” look προτίμησε καφέ σκιά σε πιο ψυχρές αποχρώσεις.

Ιδανικό μακιγιάζ: smokey eyes με μωβ σκιά ή κόκκινα χείλη που θα κάνουν μια όμορφη αντίθεση με το χρώμα των ματιών σου τα οποία θα τονίσεις με eyeliner.

Καστανά μάτια
Αν έχεις καστανά μάτια τότε μπορείς να νιώθεις τυχερή γιατί σου πηγαίνουν όλες οι αποχρώσεις του καφέ. Για να δώσεις όμως περισσότερη έμφαση στο βλέμμα σου, διάλεξε σκούρες καφέ σκιές που θα έχουν αποχρώσεις του γκρι. Για να κολακεύσεις το βλέμμα σου εφάρμοσε μαύρο eyeliner και μολύβι. Ελπίζω να σας βοήθησα και στο έπομενο μακιγιάζ σας να λάμπετε!!

Αυτά από εμένα Έφη

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου