Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Τη φετινή χρονιά, το Σύνταγμα στολίζεται στο ύψος των παιδιών!!!Το φετινό μήνυμα των Χριστουγέννων για την Αθήνα είναι μήνυμα αλληλεγγύης, συλλογικότητας και συμμετοχής και τα παιδιά θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Αυτά τα Χριστούγεννα, μαθητές του δημοτικού από σχολεία του Δήμου Αθηναίων, στολίζουν με τον δικό τους αυθορμητισμό, με παιχνίδι και φαντασία, τα φυσικά δέντρα της πλατείας Συντάγματος.
Θα ντύσουν τις νεραντζιές της πλατείας με στολίδια που θα φτιάξουν από ανακυκλώσιμα υλικά… Επιλέχθηκε ως κεντρικό αντικείμενο το τενεκεδάκι από το γάλα εβαπορέ, σε μια προσπάθεια να υπάρχει ομοιομορφία (στο σχήμα) και ποικιλία (στον τρόπο της διακόσμησης).

Ταυτόχρονα θα τοποθετηθεί στην πλατεία Συντάγματος εικαστική εγκατάσταση από ανακυκλώσιμα υλικά, φτιαγμένη από τους φοιτητές της σχολής ΑΚΤΟ, εμπνευσμένη από την ιδέα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, δημιουργώντας έτσι ένα γιορτινό σύνολο με τη φρεσκάδα και τη φαντασία των νέων καλλιτεχνών.

Ο στολισμός θα ξεκινήσει αρχές Δεκεμβρίου με σκοπό να έχει ολοκληρωθεί ώς τις 9 του μηνός, την ημέρα που ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα δώσει το σύνθημα για να αρχίσει η Γιορτή της Πόλης από την πλατεία Συντάγματος.

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου